Sammanfattning av 2011, del 1

JANUARI
 

- Färgade mitt hår rött för första gången och har stormtrivts med det i nästan ett år nu. När jag tänker efter så har jag bytt hårfärg nästan en gång per år sedan åttan.. Knas.

- Spelade massamassamassa The Sims 3.

- Trivdes i skolan för första gången på väldigt länge, och blev ännu bättre vän med min fina Elin.

- Drömde mig tillbaka till sommaren 2009 och 2010. Första sommaren med min bästa Lukas, och sommaren jag var på min första konsert med A Day To Remember, mitt absoluta favoritband.

- Började skriva på riktigt om musik på bloggen.FEBRUARI

- Jag bloggade på Alingsås Tidning i en hel vecka. Upptäckte mycket om mig själv och hur jag faktiskt skriver, det var en grymt rolig upplevelse!

- Hämtade ut min studentmössa och kände hur det närmade sig mer och mer. Friheten. Det vuxna livet. Jag gillade den känslan.

- Började experimentera med kameran och Photoshop. Det var då mina prinsess-bilder kom till, och de är fortfarande några av de bilder jag är mest nöjd med.

- Blev trött på mörkret och kylan och väntade på att världen skulle börja snurra igen.
MARS


- Värmen började komma tillbaka, och jag fick mer lust att över huvud taget gå upp ur sängen. Kaffe-bilder var vanligt i bloggen vid den här tiden ;)

- Jag började på riktigt att fixa med designen på denna blogg, detta var den första jag blev riktigt nöjd med. Nu när jag ser tillbaka så förstår jag inte varför, haha.

- Längtan efter att flytta till Göteborg hade nog aldrig varit så stor. Ändlösa resor fram och tillbaka till denna underbara stad började sakta men säkert att ta kål på mig.

- Jag träffade Sam nästan varje dag efter skolan, och nu när jag tänker efter så vet jag inte något vettigt som vi gjorde när vi träffades. Vi bara.. var.

- Assassin's Creed Brotherhood var månadens spel. Tycker fortfarande att det är helt fantastiskt (precis som min pojkvän på bilden tyckte)APRIL- Köpte mitt underbara 50mm, som fortfarande är min kameras bästa vän. Ångrar det inte för en sekund!

- Åkte till Brighton med Engelska C-kursen i skolan. Jag, som aldrig tidigare varit utomlands på riktigt, älskade det. De två veckorna var några av de bästa i mitt liv. Jag kommer alltid att minnas det. Jag, Elin och Sam var som ihopklistrade, och blev väldans bra vänner under denna resa :)

- Tyvärr bloggade jag inte alls mycket denna månad. Minns hur mycket vi hade att göra i skolan, och de inlägg jag faktiskt publicerade handlade oftast om att jag satt hemma och pluggade. Tråkigt.MAJ- Jag, Sam och Lukas hängde ihop väldigt mycket denna månad. Trevligt!

- Mina dagar gick åt till att plugga så mycket jag kunde för att hinna bli färdig med allt innan studenten.

- Jag köpte min fina Periphery-tröja! En favorit än idag.

- Ett tag var jag hemma hos Sam nästan oftare än jag var hemma hos mig själv.

- Jag och min fina Lukas firade två hela år tillsammans den 17 maj genom att göra det som vi gillar mest - äta på Pizza Hut och sedan gå på bio. Denna gång såg vi Limitless.

- Den 25 maj fyllde jag 20 år. Jag hade a bit of a crysis innan, men redan dagen efter min födelsedag kände jag friheten av att äntligen ha passerat tonåren. Bilden visar min fina Vänner-box som Lukas gav mig.

- Jag blev mer.. poetisk i bloggen. Vågade skriva konstiga texter som inte hade någon egentlig mening. Jag skrev det jag tänkte, och det var väldigt befriande.JUNI- Den 1 juni tog fina Lukas studenten, så jag åkte in för att gratta honom. Var så stolt den dagen!

- Dagarna innan min egen student låg jag bara ute och solade så mycket jag kunde. Jag orkade inte med något längre, alla läxor och inlämningar försvann bara från mitt medvetande. Jag orkade inte mer.

- Två dagar innan studenten blev jag sjuk. Riktigt dunderförkyld, så som bara jag kan bli. Det höll i sig till studenten, och jag hade feber hela dagen. Ville mest att den bara skulle vara över.

- Jag fick en försenad present av min vän Sam. Ett halsband som de flesta Naruto-fan förstår :)

- En dag var jag och mamma ute i skogen och övningskörde. Det var så grymt härligt! Vi stannade flera gånger, plockade blommor och smultron. Åh härliga sommar!