Vad hände med vardagsfotografen?

Vad hände egentligen med vardagsfotografen Evelina? För ca 1,5 år sedan var jag en såå duktig bloggare, och nu bara.. mjeh. Därför får ni här en liten update, med bilder och allt, för att jag saknar att föreviga vad jag gör på dagarna.
 
- I lördags (9/4) gjorde jag högskoleprovet, trots att jag var superförkyld. Det gick ändå förvånansvärt bra och jag väntar spänt på resultatet!
- Igår skickade jag iväg min ansökan till högskolan, vilket känns heeeelt fantastiskt! Jag har från och till sedan jag tog studenten år 2011 gått kurser på komvux för att komplettera mitt slutbetyg och nu har jag äntligen behörighet för vidare studier! Wohoo
- Jag har snart målat färdigt min bokhylla! (se bilder nedan)
 
Färdigmålade luckor och hyllplan.
 
Färdigmålad hylla, wiho!
 
Grundmålade hyllplan.
 
Omålade ben till hyllan.. hihi
 
- Jag har nu bott i min lägenhet i över en månad. Hur gick tiden så fort? När jag skrivit på kontraktet och var tvungen att vänta i två veckor innan jag kunde flytta in så gick tiden såå långsamt, och nu poff - en månad har gått.
- Den 25 april börjar jag en av de allra sista kurserna jag kommer att läsa under sommaren, för att ha något att göra och för att få pengar. I'm so exciteeeed! Kommer att läsa programmering 2, webbutveckling 1 och grafisk kommunikation 1!
- Jag har fått en ny skärm till datorn, en 27", och nu tycker jag att allt ser så litet ut.. Vill nästan öka bredden på bilderna på bloggen från 800 till 1000 pixlar, haha! Det blir nog inte så, då jag vet att det är många där ute som inte har ett stort monster till skärm.
 
Det var allt för idag ♥

COMMENT: